Palacinky som mal rád odjakživa. Keď som bol malý, mama nám ich robila každý víkend ako olovrant, a nikdy sme sa ich nevedeli dojesť. Voňali po vanilke a vlastne aj dnes, keď telefonujem s mamou, mám pocit, že sa okolo môjho mobilu vznáša vanilková vôňa...

Na úvod musím podotknúť, že ak sa ide grilovať, musíte si najskôr premyslieť zoznam, čo vlastne na gril dáte, aby ste potom nemuseli odbiehať do obchodu.

Sedíme tak večer v krčme a zrazu sa kamarát, akurát začalo leto, začal sťažovať, že onedlho ( teda v decembri) ho znova žena začne nútiť piecť vianočné oblátky. Vraj je to drina, samý pot a hlavne, veľa, veľa roboty s neporiadkom. Slovo dalo slovo, oblátkovač som si požičal a vyskúšal nejaké upiecť. Veď keď to dokážu ženy...

Tento recept som vyskúšal medzi prvými, nevedel som, čo na večeru a ako som tak čumel do telky, kde akurát dávali Malého unaveného Joea. Je to moja obľúbená kovbojka, ktorú dokážem pozerať dokoola a tú fazuľu, ktorú v nej Bud Spencer a Terence Hill jedia, poznám naspamäť. Nie je to síce level Jamieho Oliviera, ale ak ste hladný... (zjete všetko)...

www.lenivagazdina.sk
Všetky práva vyhradené 2020
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky